|
![]() |
|||||||
| Kutlamalar Oyuncuların birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
____________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 4.645 Konular: 165 Karakter Adı: İmzamdakılerın hepsı 0(-_-)0
Oynadığı Sunucu: Epilogue
Krallığı: Jinoo
Lonca: SonDewRimci
Rep Puanı : 1129Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
var bende bi kac formad cdside vista ,xp evolution 5 var onlarıda ben sevmıyorum en son 8.ayda normal xp format attırmısdım 5 aya yakın oldu
fazla bı sıkıntı yokda hafıf bı yavaslama var... ____________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Chunjo
Lonca: -
Rep Puanı : 495926Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ------------------- Hayırlı Olsun. ____________________________________ ____________________________________ ]
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Jinoo
Rep Puanı : 1596Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
en fzla 45 dkda atıyor benm pc
____________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Krallığı: Chunjo
Rep Puanı : 546057Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun.
____________________________________ ____________________________________ Seni Farklı Kılan Karekterindir.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| format |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|