M2-TR - Metin2 Official Forum
Go Back   M2-TR - Metin2 Official Forum > Oyun > Kutlamalar

Facebook M2-TR Fan Sayfası Twitter M2-TR

Kutlamalar Oyuncuların birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 3 Hafta önce   #6
ŞekereLLa

ŞekereLLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 9
Rep Puanı : 7151
Rep Derecesi : ŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond reputeŞekereLLa has a reputation beyond repute

Alıntı:
WampiR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Deep Freeze adlı program kullandığım için pek formata ihtiyaç duymuyorum.
Format en son ihtiyaç . Ben bilgisayarı 4 aydır elime almıyordum.Laptop kullanıyordum.Ama laptoptan sıkılınca ablama geri verdim.Masaüstünün özellikleri düşük ama beni idare ediyor.Ondan yani

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için üyelerimiz görüşlerini önceden onay olmadan anında yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, m2-tr.com yoneticileri itina ile icerik kontrolleri yapmaktadir, yine de m2-tr.com`da yasalara aykırı unsurlar bulursanız sikayet@m2-tr.com adresine bildirebilirsiniz, gereği yapılacaktır.

ŞekereLLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #7
UqHaLaNiNjAx

UqHaLaNiNjAx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 165
Karakter Adı: İmzamdakılerın hepsı 0(-_-)0
Oynadığı Sunucu: Epilogue
Krallığı: Jinoo
Lonca: SonDewRimci
Rep Puanı : 1129
Rep Derecesi : UqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud ofUqHaLaNiNjAx has much to be proud of

Alıntı:
ŞekereLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fakat driverları felan otomatik kurmadım ondan kısa sürdü.Örnek ekran kartı driverı felan .

Onları özel bir programla yükletiyorum da uzun sürüyor mağlum driver en zahmetli kısmı .

Kasayı ***ürcene internetten indirip kendin yap gerçekten boşuna gidip yaptırıyorsun başkalarına .
var bende bi kac formad cdside vista ,xp evolution 5 var onlarıda ben sevmıyorum en son 8.ayda normal xp format attırmısdım 5 aya yakın oldu
fazla bı sıkıntı yokda hafıf bı yavaslama var...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için üyelerimiz görüşlerini önceden onay olmadan anında yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, m2-tr.com yoneticileri itina ile icerik kontrolleri yapmaktadir, yine de m2-tr.com`da yasalara aykırı unsurlar bulursanız sikayet@m2-tr.com adresine bildirebilirsiniz, gereği yapılacaktır.

UqHaLaNiNjAx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #8
STR-Kéy

STR-Kéy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 29
Karakter Adı: Boyqa
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Chunjo
Lonca: -
Rep Puanı : 495926
Rep Derecesi : STR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond reputeSTR-Kéy has a reputation beyond repute

Alıntı:
Sordukmu
-------------------
Hayırlı Olsun.

]
STR-Kéy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #9
LaSTeN

LaSTeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 17
Karakter Adı: BrotherS
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Jinoo
Rep Puanı : 1596
Rep Derecesi : LaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant futureLaSTeN has a brilliant future

Alıntı:
Herşeyde çıkıyor en fzla 45 dkda atıyor benm pc

http://www.youtube.com/watch?v=zQbRoTgG1c4

Sözleri Güzel
LaSTeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #10
ByVeDaT58

ByVeDaT58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 75
Oynadığı Sunucu: Pixy
Krallığı: Chunjo
Rep Puanı : 546057
Rep Derecesi : ByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond reputeByVeDaT58 has a reputation beyond repute

Hayırlı olsun.

Seni Farklı Kılan Karekterindir.
ByVeDaT58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
format

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil