|
|
#61 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Jinoo
Rep Puanı : 65201Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hortlattım yani görünce ilgimi çekti yazdım arkadaşlarında ilgisini çekmiş gördüğüm kadarıyla.
____________________________________ ____________________________________
|
|
|
|
|
|
#62 | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Krallığı: Jinoo
Rep Puanı : 2537378Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panter
Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor. Bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz Alıntı:
____________________________________ ____________________________________ ![]() İmza isteği almamaktayım. Benim için özelseniz o ayrı!
|
|
|
|
|
|
|
#63 | |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Oynadığı Sunucu: Epilogue
Krallığı: Shinsoo
Lonca: ►LaneT-Ultilities◄
Rep Puanı : -7316Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() 2011 in son aylarına doğru dediğin 2011 in Ocak ayında 9. gün açılmış. Ocak bildiğime göre ilk ay. Sanırım sitede mesaj tarihlerinde günle ay yanlış yerlerde yazılıyor. 01.09.2011 < yazmışlar 09.01.2011 < Doğrusu Sayfaları geçerken 4. sayfaya geldiğinde bir gün sonra yazılan mesajda tarih 01.10.2011< Yani konu 1 Yıl 19 Günlük
____________________________________ ____________________________________ ![]() Konu T.Çevik tarafından (3 Hafta önce Saat 09:06 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 2.246 Konular: 266 Karakter Adı: MagicLuq & GeForce
Oynadığı Sunucu: Pixy
Lonca: ☆☆OSMANLILAR☆☆
Rep Puanı : 547260Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
____________________________________ ____________________________________ ![]() Bünyamin'Kardeşimin tasarımıdır. |
|
|
|
|
|
|
#65 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 1.417 Konular: 117 Karakter Adı: NiceLife - Reis926
Oynadığı Sunucu: Epilogue
Lonca: FlawYears
Rep Puanı : 14134Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kedi
Utangac ve sevimlisiniz. tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşarinizla herşeyi paylaşabilirsiniz. arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz. sevilen birisiniz. ____________________________________ ____________________________________ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doĞum, gününüze, göre, hangi, hayvansınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|