|
![]() |
|||||||
| M2-TR Sohbet Oyun harici biraz muhabbet etmek isteyenlerin mekanı |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#76 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Jinoo
Lonca: ForeverBrave
Rep Puanı : 515393Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuğu
Cok hassas ve narinsiniz. kolay aşık oluyorsunuz. ne cok utangac ne cok girişkensiniz. arkadaş grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz biraz doğru gibi
____________________________________ ____________________________________ ![]() |
|
|
|
|
|
#77 | |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
Oynadığı Sunucu: Gracia
Lonca: ARMADA
Rep Puanı : -5283Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
çabuk aşık oluyomuşum vala kendimden acaip şüphe ediyorum 2 teste baktım 2 sininde bnle alakası yok ( ben bugüne kdar hiç aşık olmadımki bndemi sorun var acep '' )
____________________________________ ____________________________________ HARZEMSAH38 |
|
|
|
|
|
|
#78 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Oynadığı Sunucu: Kaira
Lonca: VINN
Rep Puanı : -511450Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maymun
Yerinde duramayan birisiniz.cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşunuyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Tam Düşündüğüm Gibii
____________________________________ ____________________________________ ![]() |
|
|
|
|
|
#79 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Lonca: SonDeWRiMci
Rep Puanı : 1000Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köpek
Cekici ve populersiniz.. kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz. böyleymişim
____________________________________ ____________________________________
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doĞum, gününüze, göre, hangi, hayvansınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|