M2-TR - Metin2 Official Forum
Go Back   M2-TR - Metin2 Official Forum > Forum Genel > Oyuncularımızdan Duyurular

Facebook M2-TR Fan Sayfası Twitter M2-TR

Oyuncularımızdan Duyurular Duyurularınızı bu bölümden yapabilirsiniz

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 3 Hafta önce   #16
NoToucH

NoToucH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 43
Karakter Adı: NoToucH
Oynadığı Sunucu: Gracia
Krallığı: Jinoo
Lonca: ForeverBrave
Rep Puanı : 515393
Rep Derecesi : NoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond reputeNoToucH has a reputation beyond repute

Arkdaş kanmasınlar yeter bu ne :S

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için üyelerimiz görüşlerini önceden onay olmadan anında yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, m2-tr.com yoneticileri itina ile icerik kontrolleri yapmaktadir, yine de m2-tr.com`da yasalara aykırı unsurlar bulursanız sikayet@m2-tr.com adresine bildirebilirsiniz, gereği yapılacaktır.

NoToucH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #17
x201

x201 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 12
Karakter Adı: X201
Oynadığı Sunucu: Destan
Lonca: Enigma
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi : x201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud ofx201 has much to be proud of

Alıntı:
DonnaLy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık Pixy'de Epilogue'de Benim Çarımın Çakmasını yapıp Arkadaşları kandıranlardan Gına Geldi.

Adam Artık Pixydeki Çarımın onLyDonnaLy'nin Çakmasını Yapıyor ve Başka Arkadaşımdan Epiloguedeki Çarın Şifresini İstiyor . Arkadaşta Ben Sanıp Veriyor ve çar Gidiyor .

Bu Kadar Aç ve Görmemiş İnsan var Ki .

Emek Hırsızları Çoğaldı artık . Binlerce Türe Giriyor insanlar.

Hiçbir şekilde . Bütün serverlerde Kimseden İtem İStemiyorum Vermeyin .

Lütfen Herkes Dikkat Etsin
Teşekkür ederiz..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için üyelerimiz görüşlerini önceden onay olmadan anında yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, m2-tr.com yoneticileri itina ile icerik kontrolleri yapmaktadir, yine de m2-tr.com`da yasalara aykırı unsurlar bulursanız sikayet@m2-tr.com adresine bildirebilirsiniz, gereği yapılacaktır.

x201 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3 Hafta önce   #18
Haris

Haris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 94
Karakter Adı: HariS
Oynadığı Sunucu: Gracia
Rep Puanı : 65201
Rep Derecesi : Haris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond reputeHaris has a reputation beyond repute

Bende böyle sorunlar yaşıyorum ama edit veya çar alıp verdiğim arkadaşlarıma bi şifre veriyom birşey istediklerinde şifre neydi diyom doğru cevabı verirse veriyorum bence sizde böyle yapın sorun yaşamazsınız.

Haris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
artık, beni, fazla, herkes, kadarı, oldu, tanımayan, tanıyan, İçeri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil